Neka se spreme Dominik, Pablo, Tomaš, Conga, jer Đoković se vraća u igru!

Izvor: BKTV News, 21.Nov.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka se spreme Dominik, Pablo, Tomaš, Conga, jer Đoković se vraća u igru!

Potvrđeno!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković u novu sezonu, posle oporavka od povrede lakta, krenuće sa turnira u Dohi, saopštili su organizatori.

Ðoković, trenutno 12. teniser sveta, u Kataru zvanično počinje sezonu nakon što će prethodno učestvovati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

Turnir u Dohi igra se od 1. do 7. januara, a od srpskih tenisera u singlu nastupiće još Filip Krajinović i Viktor Troicki.

Učešće su prijavili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Dominik Tim, Pablo Karenjo-Busta, Tomaš Berdih, Žo-Vilfred Conga...

Imena koja će se pojaviti na početnim turnirima 2018. godine, obećavaju da će biti jedna od najuzbudljivijih.

Rodžer Federer će sa Zverevim i Gofinom nastupiti na Hopman kupu. Dok će Đoković braniti titulu u Dohi, u Brizbejnu će snage odmeriti Rafael Nadal, Endi Marej, novi broj 3 Grigor Dimitrov, Miloš Raonić i Kei Nišikori.

Spisak tenisera na turnirima:

Nadal – Brisbejn

Federer – Hopman

Dimitrov – Brisbejn

Zverev – Hopman

Tiem – Doha

Čilić – Pune

Gofin – Hopman

Sok – Hopman

Vavrinka – Kareno

Busta – Doha

Đoković – Doha

Anderson – Pune

Conga – Doha

Marej – Brisbejn

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.