Nek Real pozove i ja stižem

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nek Real pozove i ja stižem"

Fudbaler Vulverhemptona Adama Traore priznao je da ima veliku želju da zaigra u dresu Real Madrida.

On je u sezoni 2013/14 odigrao svega jedan meč u ekipi Barselone, dok je u Engleskoj igrao i za Aston Vilu i Midlsbro.

Traore je u odličnoj formi ove sezone, a nedavno je bio najzaslužniji za preokret u pobedi Vulvsa nad Mančester sitijem (3:2).

"Ako budem dobio priliku da odem u Madrid, iskoristiću je. Bio je ranije nesporazum sa Barselonom kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rešio da napustim klub. Znam da to nije bio najbolji način da se rastanemo, ali tu priču ću zadržati za sebe", rekao je Traore.

Proteklih dana se pisalo kako je Real zainteresovan.

"Naravno da želim da se vratim u Španiju, ali sebi sam obećao da ću biti uspešan i u Engleskoj. Kako treniram? Ne dižem tegove! Teško je poverovati, ali tako je. Ovakav sam genetski! Vežbam, ali masu lako i brzo nabacim", poručio je Traore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.