Nejsmite, dođi nam ponovo! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejsmite, dođi nam ponovo! (FOTO, VIDEO)

Pehar Mundobasketa došao je u Beograd. Dobro se poznajemo, pa da se opet sretnemo. Igor Rakočević: "Verujem da možemo da pomrsimo račune Amerikancima".

Dah Svetskog prvenstva u košarci osetio se i u Beogradu.

Trofej "Džejms Nejsmit", namenjen osvajaču Mundobasketa, došao je u glavni grad Srbije u okviru turneje Međunarodne košarkaške organizacije (FIBA) i izložen je u Knez Mihailovoj ulici.

U petak popodne, ljubitelji košarke imali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << priliku da se slikaju kraj trofeja koji je naša reprezentacija poslednji put osvojila 2002. godine u Indijanapolisu.

Od leta 2010, pehar nazvan po Kanađaninu, tvorcu košarke, stanuje u SAD, a Amerikanci će se i ovog leta potruditi da ga zadrže kod svoje kuće.

Bilo bi lepo da se ovaj pehar ponovo vrati u Beograd...

Tu je bio i potpredsednik KSS Igor Rakočević, koji je novinarima rekao da veruje da komoletna reprezentacija Srbije može da pomrsi račune Amerikancima.

EVO ŠTA JE REKAO

Izvor: Kurir

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.