Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2021, 01:07

Nejmaru stradao primicač

Čekaju se izveštaji lekara

Hoće li Pari Sen Žermen i treći put morati bez Nejmara u osminu finala Lige šampiona? Znaćemo koliko sutra, ali Brazilac je besan napustio Kaen, gde je posle oštrog starta protivničkog igrača Jaga - jednog u nizu u ovom duelu Kupa Francuske - pao na travu uz jauke i držeći se za levu nogu.

Gosti su pobedili 1:0 i plasirali se u šesnaestinu finala, ali je po završetku utakmice novinare najviše zanimala informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o težini povrede brazilskog napadača i hoće li idućeg utorka moći da igra protiv Barselone.

Prerano je, ipak, da bi Maurisio Poketino mogao da pruži konkretan odgovor.

"Teško je da znamo sada, više informacija ćemo imati sutra posle razgovora sa doktorima. Trenutno je teško razgovarati o njegovom stanju bez prvobitnog izveštaja lekara. Primicač je u pitanju", bilo je sve što je trener Parižana mogao da kaže odmah posle utakmice.

Prethodna dva puta bez Nejmara u osmini finala Lige šampiona PSŽ je eliminisan od Real Madrida i Mančester junajteda. Napeto će biti narednih dana na Parku prinčeva, jer je povređen i Anhel di Marija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.