Nejmarov šou, četiri gola protiv Japana (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmarov šou, četiri gola protiv Japana (FOTO)

Nejmar je odigrao jednu od najboljih partija od kada nosi dres reprezentacije Brazila, ali u karijeri. Sjajni fudbaler Barselone je postigao sva četiri gola u pobedi njegove selekcije na prijateljskom meču u Singapuru protiv Japana - 4:0.

Japanska odbrana nije znala gde se nalazi kada je izuzetno inspirisani Nejmar bio sa loptom. Oko 50.000 gledalaca moglo je da uživa u golovima postignutim u 18, 48, 77. i 81. minutu.

Nije igraču brazilske selekcije smetao ni, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << opšte iznenađenje svih, izutetno loš tepih "Nacionalnog stadiona", već je "sekao" odbranu rivala kao nožem kroz puter.

Samo minut nakon što je pogodio stativu, Dijego Tardeli je proigrao Nejmara, koji je fenomenalno rešio situaciju sa golmanom Japana i zakucao loptu u Kašavinu mrežu.

U drugom poluvremenu Nejmar je nastavio svoju briljantnu igru. Kutinjo je odlično pokupio loptu na liniji centra, poslao je spoljnom ka Nejmaru, a Kašiva je u situaciji "jedan na jedan" mogao samo da potpiše kapitulaciju.

Kod trećeg pogotka veliku ulogu odigrao je ljubimac nacije, Kaka. Fudbaler Sao Paula je tukao silovito, pogodio prečku, a Nejmaru je samo ostalo da posle odbitka koji nije realizovao Kutinjo, učini samo ono što najbolje radi - smesti loptu u mrežu.

Do kraja meča Nejmar je realizovao i akciju koju je odradio nekadašnji duet Milana, Kaka--Robinjo i na najlepši način okončao ovu utakmicu.

(Foto: Beta/AP/Wong Maye-E)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.