Nejmarov otac: Zdravstveno stanje mog sina je zabrinjavajuće

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmarov otac: Zdravstveno stanje mog sina je zabrinjavajuće

Otac igrač Barselone Nejmara rekao je da je, uprkos tvrdnjama iz kluba, zdravstveno stanje njegovog sina zabrinjavajuće.
(FOTO: AP)
Brazilskom igraču je prošlog vikenda dijagnostikovana anemija, pošto se požalio na umor posle utakmice protiv Santosa.
Uprkos insistiranju zvaničnika šampiona Španije da nema problema s mladim Brazilcem, njegov otac je priznao da je zabrinut.
Nejmar ima značajno nizak nivo gvožđa u krvi. Fizički umor koji je osetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nije normalan i prilično je zabrinjavajući. Gubitak fizičke mase je zabrinjavajuć – rekao je Nejmar de Silva Santos za televiziju Globo.
Španski list AS preneo je da je mladi golgeter od početka jula izgubio skoro sedam kilograma.
Nejmar je ovog leta prešao iz Santosa u Barselonu za 57 miliona evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Prvi znaci panike! Nejmarov otac: Brinem za svog sina

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2013

Uprava Barselone potvrdila je da njihovo najskuplje pojačanje ovog leta, Nejmar boluje od amenije, a odmah zatim se oglasio otac brazilskog reprezentativca, rečima da je uznemiren zdravstvenim stanjem svog sina. Nejmar je prošlog meseca podvrgnut rutinskoj operaciju krajnika, što je po svem sudeći...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.