Nejmarov let kasni, pomera se satnica promocije u Barseloni

Izvor: Blic, 03.Jun.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmarov let kasni, pomera se satnica promocije u Barseloni

Novi fudbaler Barselone, Brazilac Nejmar, u slavni španski klub stiže - sa zakašnjenjem.

Zbog kašnjenja leta za Barselonu, pomerena je satnica njegovih aktivnosti na Nou Kampu, pa će umesto u podne, prvi put pred foto-reportere i novinare izaći nešto posle 13 časova.

Sam Nejmar je pred polazak za Španiju rekao je da su Kristijano Ronalno, Kaka i Marselo pokušavali da ga ubede da potpiše za Real Madrid.

"Ronaldo, Kaka, Marselo... Mnogo ljudi je govorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bi trebalo da potpišem za Real. Ali, na kraju, doneo sam odluku posle mnogo razgovora sa svojom porodicom. Veoma sam zadovoljan što sam izabrao da igram u Evropi", rekao je Nejmar za špansku Marku.

On je ponovio da je uzbuđen što će igrati na Nou Kampu i da je privilegija igrati sa Lionelom Mesijem, četvorostrukim osvajačem Zlatne lopte.

"Pokušaću da se prilagodim novom timu što je brže moguće da bih mogao da igram da visokom nivou od starta sezone. Počastvovan sam što ću igrati sa Mesijem", rekao je Nejmar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.