Nejmar se zbog bezbednosti iselio iz luksuzne vile

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2017, 03:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar se zbog bezbednosti iselio iz luksuzne vile

Napadač PSŽ Nejmar bio je prisiljen iz bezbednosnih razloga da promeni mesto stanovanja u Francuskoj, prenosi "Le Parisien".

Brazilski reprezentativac je od kraja avgusta živeo u luksuznoj kući sa pet nivoa u naselju Ivelin.

Nejmarova vila privlačila je pažnju raznih ljudi i nekoliko puta u protekla dva i po meseca zabeležen je upad na teritoriju raskošne građevine.

Kao rezultat svega 25-godišnji fudbaler koji je prošlog leta iz Barselone došao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u PSŽ za 222 miliona evra preselio se u drugu kuću u blizini.

PSG : Neymar forcé à déménager pour des raisons de sécurité https://t.co/rU2gqJuJcg

Pročitajte i:

SK podkast: Lazar, Gojko i Viško o Premijer ligi

SK podkast: Barsa se sladi i gleda ka Madridu

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novi problem za Nejmara: Selidba zbog bezbednosti

Izvor: B92, 18.Nov.2017

Najskuplji fudbaler sveta Nejmar morao je iz bezbednosnih razloga da se preseli iz luksuznog kraja u Francuskoj, gde je do sada živeo...Kako prenosi francuski list „Le Parisien", igrač Pari Sen Žermena je od dolaska u Pariz živeo u naselju Ivelin...U protekla dva meseca zabeležena su dva upada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.