Nejmar “pukao” u paklu Velodroma: Crveni! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar “pukao” u paklu Velodroma: Crveni! (VIDEO)

Tanki južnoamerički živci, prvo isključenje od dolaska u Francusku

Dok na većini gostovanja fudbalere Pari Sen Žermena opčinjeno gledaju kao na putujući cirkus sa nekim od najboljih fudbalskih izvođača na svetu, u Marselju su dočekani kao ljuti rival. Na nož!

U užarenoj atmosferi Veldoorma, sevale su varnice na sve strane, a prednjačili su Južnoamerikanci u oba tabora. Na meti domaćih fudbalera je posebno bio najskuplji fudbaler u istoriji - Nejmar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << . Brazilac je često bio žrtva grubih startova, ali to je nešto na šta je navikao tokom karijere.

Ipak, u 87. minutu je “pukao” i Nejmar. Okampos ga je pokosio s leđa, a Brazilac mu se uneo u facu i grunuo ga. Sudija Buke je obojici pokazao žute kartone. Nejmaru je to bio drugi. I prvo isključenje od dolaska u Francusku. Pamtiće gostovanje u Marselju…

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nejmar: Gađali su me bagetima, sokom od narandže, koka-kolom...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2017, 16:56

"Mogao sam da ručam", žali se isključeni napadač Pari Sen Žermena posle osmog crvenog u karijeri..Zvezda Pari Sen Žermena Nejmar "popio" je sinoć još jedan crveni karton u karijeri na gostovanju u Marselju protiv Olimpika (2:2)...Nije se Brazilac lako pomirio sa odlukom arbitra da mu u samo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.