Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 23:47

Nejmar puca od samopouzdanja: Nisam ni pomislio na eliminaciju

"Jedna utakmica je ostala do finala, dve do konačnog trijumfa"

Nejmar je večeras odličnom igrom posle onog promašenog zicera doneo Pari Sen Žermenu prolazak u polufinale Lige šampiona. Asistirao je kod prvog gola svog tima i učestvovao kod drugog. Načinio je 16 uspešnih driblinga na ovoj utakmici što je rekord ove sezone (Mesi i Insinje imali po 11).

Pari Sen Žermen je bio na kolenima, ali su se Sveci digli na vreme i u samom finišu sa dva gola za dva minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sredili Atalantu - 2:1.

Tako su Nejmar i družina otišli u polufinale na dan kada PSŽ slavi 50 godina postojanja i boriće se za ulazak u finale i odlazak po „ušati“ trofej. Sam Nejmar nije krio zadovoljstvo.

"Bilo je ovo sjajno veče. Atalanta je iznenađenje takmičenja, veoma agresivan tim. Sada moramo da se odmorimo, bila je ovo vrlo zahtevna utakmica", rekao je Nejmar za francuske medije.

Zanimljiv je njegov odgovor na pitanje šta mu je prolazilo kroz glavu kada je Atalanta vodila s 1:0 u samoj završnici utakmice.

"Nisam ni pomislio na eliminaciju. Ništa me neće sprečiti da mislim da idemo do finala. Bilo je jako komplikovano. Videli smo neke sjajne stvari, da imamo odličnu grupu. Mi smo porodica. Bilo je nemoguće za mene da pomislim da smo ispali", rekao je Nejmar.

Očigledno da je Brazilac fokusiran na to da želi da osvoji Ligu šampiona i fokus je stopostotan.

"Jedna utakmica je ostala do finala, dve do konačnog trijumfa", podvlači Nejmar.

PSŽ je ušao u uži krug borbe za trofej.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.