Nejmar postavio uslove Realu, evo koga hoće za saigrače!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar postavio uslove Realu, evo koga hoće za saigrače!

Slično je uradio i letos u Parizu, ali Madriđani ipak nisu PSŽ...

U nedostatku januarskih transfera u Realu, madridski mediji se bave letnjim prelaznim rokom.

Biće velikih promena, to je više nego jasno, mada su neke mete koje se pominju, nerealne.

Ono što je jasno je da je Kepa otpao, pisali smo juče, Real sada traži novog golmana, i Kurtoa je želja i eventualnovog Zidanovog naslednika Jogija Leva.

Međutim, golman Čelsija ima ponudu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postane najplaćeniji na svetu, pa ćemo videti kako će se čitava priča rasplesti.

Sa druge strane, premija ostaje Nejmar, deluje nemoguće, ali Perez ne odustaje. Spreman je na sve, Brazilac je u lošim odnosima sa saigračima, kao i trenerom Emerijem, videćemo da li može da izdejstvuje transfer.

Ali, i on ima neke uslove i to ne sam finansijske, želeo bi da Real oformi novi napad, dakle bez Bejla, Ronalda i Benzeme, da dovedu Grizamana i Azara. Što se tiče ovog prvog on je pred vratima Barse, ali "AS" insistira da postoji tajni plan, da Perez plati Atletiku više nego što klauzula vredi, više od 100 miliona (to je urađeno u slučaju Tea Ernandeza) i tako "ispoštuje" gradskog rivala sa kojim ima dobre odnose.

Takođe, Nejmar želi da Real dovede i Azara, za koga smatra da bi se sjajno uklopio, Belgijanac ne potpisuje novi ugovor, njegov otac je pregovarao sa Perezom, Čelsi ga je upozorio da ne čini takve stvari, pa je sam igrač morao da izjavi da to nema nikakve veze sa njim.

Bilo kako bilo, do Kejna će Real teško, a navodno Nejmar ne smatra da bi to bio idealan vođa napada, a sa druge strane, ne bi želeo ni da igra sa Ikardijem, priča se da nema neko visoko mišljenje o Argentincu.

Ovo je slična priča onoj koja se pojavila letos, kada je Nejmar prelazio u PSŽ i uslovljavao dolazak angažovanjem nekih igrača, ali Real nije PSŽ, a i teško je videti kako se Parižani odriču Nejmara, mada nas je fudbal naučio da ništa nije nemoguće.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.