Nejmar pobesneo na svoj narod: Terajte se Brazilci FOTO

Izvor: B92, 09.Jul.2021, 14:44

Nejmar pobesneo na svoj narod: Terajte se Brazilci FOTO

Velika prašina podigla se u brazilskoj javnosti uoči velikog finala Kopa Amerika protiv Argentine.

Dva najveća južnoamerička rivala se sastaju u borbi za trofej u noći između subote i nedelje, a atmosfera u zemlji domaćina i branioca titule nije dobra.

Naprotiv, buru je napravila objava najboljeg igrača Nejmara na Instagramu gde je udario po sopstvenom narodu koji, prema njegovom viđenju, priziva neuspeh selekcije "karioka".

Pojedini navijači prizivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi trofej Lionela Mesija sa Argentinom, jer smatraju da ga zaslužuje, pa čak i preko sopstvene reprezentacije.

"Ja sam Brazilac sa velikim ponosom i ljubavlju prema otadžbini. Oduvek sanjam da obučem brazilski dres i slušam pesmu naših navijača. Navijam za Brazil u bilo kom sportu, na bilo kakvom takmičenju. Ako se Brazilac takmiči u modeliranju, ja navijam za njega. Ako je u pitanju Oskar ili što god drugo, navijam za Brazilce. Gde god nastupa Brazil, ja mu dajem podršku. I pitam se: Ko je Brazilac i ne radi to isto? Ok, ja to poštujem, ali terajte se", napisao je Nejmar.

Slično razmišlja i Markinjoš, nakon što je poznati novinar Fabiola Andrade najavio da će navijati za Argentinu baš zbog Mesija.

"Teško je. Vidimo Brazilce, mnoge ljude koji rade u medijima koji su otvoreno protiv nas, koji ne navijaju za brazilsku reprezentaciju i koji nemaju zadovoljstvo i ne ponose se da nas gledaju i da nam pružaju podršku", rekao je fudbaler Pari Sen Žermena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.