Nejmar operisan, van terena između šest i 12 meseci

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 20:08

Nejmar operisan, van terena između šest i 12 meseci

Brazilski fudbaler Nejmar podrvgnut je danas operaciji zgloba i meniskusa u bolnici u Belo Horizonteu, preneli su lokalni mediji.

Operaciju je obavio čuveni doktor Rodrigo Lasmar.

Nejmarova operacija je trajala četiri sata, navodi sajt Globo Esporte. Očekuje se da će on u subotu biti otpušten iz bolnice.

Brazilski napadač se povredio 17. oktobra u duelu Brazila protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Očekuje se da će oporavak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trajati između šest i 12 meseci, i verovatno će propustiti predstojeći Kopa Amerika koji će se igrati u junu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nejmar je u četvrtak napisao na Instagramu poruku:"Sve će biti dobro".

Nejmar je najbolji strelac Brazila svih vremena, nakon što je prošlog meseca oborio Peleov rekord svojim 78. golom u nacionalnom dresu.

On je ovog leta prešao iz Pari Sen Žermena u Saudijsku Arabiju u ugovoru vrednom 90 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPERISAN NEJMAR: Čeka od šest do 12 meseci oporavka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2023

Verovatno će propustiti Kopa Amerika koji se održava u junu...Brazilski fudbaler Nejmar danas je u Belo Horizonteu podvrgnut operaciji zgloba i meniskusa, preneli su mediji iz Brazila, a zahvat je obavio čuveni hirurg Rodrigo Lasmar. Operacija je trajala četiri sata, a očekuje se da Nejmar u dubotu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.