Nejmar odbio i Mesija!? Čemu ćutanje?

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar odbio i Mesija!? Čemu ćutanje?

Brazilac ne popušta, jednostavno, rok je prošao, sada više Katalonci nemaju prioritet...

Nejmar je ponovo odbio poziv da javno kaže da želi samo u Barselonu i time praktično olakša posao Kataloncima. Navodno, ni poziv Mesija nije pomogao, Brazilac je čekao Barselonu, sada se okreće drugim ponudama.

On smatra da je učinio i previše, da je pristao na ogromno smanjenje plate, ali i da Barsa ne čini dovoljno da ubedi PSŽ.

Katalonci su izgleda spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ubace Dembelea u sporazum, no, Francuz kategorički odbija da se vrati u domovinu. Ponovo je povređen, a izgleda da su priče o njegovom nesportskom životu ohladile i Parižane.

Podsetimo, PSŽ želi 100 miliona, Dembelea i Semeda, ne pristaje na pozajmicu sa otkupom. Odbili su i Real, 100 miliona, Navasa, Rodrigeza ili Bejla, ali "Los Blankosi" ne odustaju.

Videćemo šta će se desiti za vikend, Tuhel traži da Nejmar zaigra protiv Tuluza i Brazilac nema kuda, zna se ko ga plaća. "Mundo Deportivo" piše da ako bude u timu, to će povećati šanse da ostane u klubu.

Jer, ni Nejmar neće rizikovati sukob sa Parižanima, pre svega zbog sponzora koji čine veći deo njegovih prihoda i ne gledaju blagonakloni na ono što se dešava.

Katalonski "Sport" tvrdi da će nova ponuda biti Dembele, Semedo i deo novca oko pedesetak miliona, dok bi ostatak isplatili naredne godine.

Saga se nastavlja i trajaće verovatno i sledeće nedelje, postoji volja PSŽ da prodaju nezadovoljnog igrača, ali pod svojim uslovima...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.