Nejmar obrisao suze, pa oduševio potezom na putu ka svlačionici! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar "obrisao suze", pa oduševio potezom na putu ka svlačionici! (video)

Brazilac se poslednji smejao na stadionu Nima.

Novajlija u Ligi 1 isprsio se pred favorizovanim Pari Sen Žermenom ali su bodovi na kraju otišli u prestonicu.

Na stadionu Nima PSŽ je prvo prokockao dva gola prednosti, a zatim je u finišu meča golovima Kilijama Mbapea i Edinsona Kavanija uspeo da stigne do nove pobede.

Vodeći gol za Pari Sen Žermen postigao je u 36. minutu najskuplji igrač ekipe. Brazilac Nejmar dobro je video šta mu navijači Nima poručuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << transparentom koji je bio okačen iza gola pa je upravo ispred njega proslavio pogodak.

To što su ga nazvali "plačljivkom" samo je inspirisalo Nejmara pa je brišući suze sa lica slavio vodeći gol za PSŽ. Na kraju se poslednji smejao tako da ova provokacija navijača Nima ne može da se smatra uspešnom.

Po završetku meča Nejmaru je na putu ka svlačionici pritrčao dečak u dresu Kilijana Mbapea. Nej je pokazao klasu, klinac je uz zagrljaje dobio i "trofej" koji će čuvati dok je živ.

Zbog ovoga treba skinuti kapu Nejmaru.

Neymar scored and immediately ran over to celebrate in front of a banner calling him a "cry baby." pic.twitter.com/PIgjcFFPHt

— ESPN FC (@ESPNFC) 01. септембар 2018.

¡Nunca lo olvidará🔝♥️!

Gran gesto de Neymar con un niño que saltó al césped a buscarlo. pic.twitter.com/RCkhFfObiz

— La cara B del fútbol. (@lacarabdeporte) 02. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.