Nejmar obećao veliku stvar, evo kada će ponovo zaigrati sa Mesijem!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 10:43

Nejmar obećao veliku stvar, evo kada će ponovo zaigrati sa Mesijem!

Brazilac je bio raspoložen nakon velike pobede protiv Mančester junajteda.

Zvezda PSŽ-a Nejmar bio je prilično raspoložen na konferenciji za medije posle velike pobede protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.

PSŽ je u gotovo presudnoj utakmici u 5. kolu Lige šampiona slavio protiv engleskog velikana i sada oba tima zajedno sa Red Bul Lajpcigom imaju po devet boda pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučujuće kolo.

Posle meča Brazilac se dotakao je i mogućnosti da ponovo zaigra sa Lionelom Mesijem, sa kojim je do pre tri i po godine delio svlačionicu u Barseloni.

"Da ponovo zaigram sa Mesijem? To je ono što najviše želim. Može biti bilo gde, to ne dovodim u pitanje, samo da zaigramo zajedno. Siguran sam da će to biti već naredne godine" - rekao je Nejmar.

Podsetimo, Nejmar je napustio Barselonu na leto 2017. i kao deo skupocenog transfera prešao u PSŽ.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar raspalio vatru: Mesi i ja sledeće sezone opet zajedno

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020

“Moramo to da uradimo“, kaže as Pari Sen Žermena..Lionel Mesi je bio ljut i hteo je da ide u Mančester Siti, na kraju je Đozep Marija Bartomeu shvatio da ne može protiv najvećeg i rešio je da napusti predsedničku funkciju, pa se nadaju da će njegov naslednik uspeti da zadrži Argentinca...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.