Nejmar ne mrda iz Barse

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar ne mrda iz Barse

Fudbaler Barselone Nejmar produžio je ugovor sa klubom do 2021. godine, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Španije.

Barselona je tako stavila tačku na eventualne spekulacije o odlasku Brazilca sa Nou Kampa, pošto je otkupna klauzula u prvoj Nejmarovoj godini, novim ugovorom određena na 200 miliona, u drugoj 222, a u tri poslednje čak 250 miliona evra.
Nejmar je od dolaska iz Santosa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2013. godine upisao 141 nastup uz 85 golova i čak osam trofeja.
Brazilac je sa katalonskim klubom osvojio dve titule u Primeri, dva Kupa Kralja, Superkup Španije, Ligu šampiona, Uefa Superkup i Fifa Svetsko klupsko prvenstvo.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.