Nejmar ljut na Brazil - tužba!

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar ljut na Brazil - tužba!

Jedan od najboljih fudbalera sveta presavio je tabak i tužio svoju državu.

Foto: Celso Junior/Guliver/Getty Images

Najbolji brazilski fudbaler tužio je vladu svoje zemlje.

Nejmar je odlučio da napravi ovako oštar potez jer su nadležni državni funkcioneri u Brazilu pustili u javnost detalje istrage navodnih fiskalnih zločina koje su počinili on i njegova porodica.

Mediji u Brazilu i Asosijejted pres imali su uvid u dokumenta suda u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Braziliji, u kojima se navodi da je Nejmar podneo žalbu 17. maja.

Sudija Eduardo Santos da Roša Penteado primio je žalbu i zatražio je od vlade da otkrije ko je imao pristup Nejmarovim podacima. On još nije doneo presudu po tom pitanju.

Pre godinu dana, jedan drugi sud u Brazilu optužio je Nejmara za utaju poreza i zamrzao mu skoro 50 miliona dolara u imovini koju poseduju on i njegova porodica.

Napadač Brazila i Barselone optužen je da nije platio skoro 16 miliona dolara poraza od 2011. do 2013. godine. On negira sve optužbe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.