Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 09:42

Nejmar košta 175.000.000 u kešu

PSŽ odgovorio na upit iz Barselone

“Loženje“ navijača trajalo je mesecima. Nejmar je suptilno nagoveštavao da je spreman na povratak. Korona virus sve je poremetio. Klubovi su izgubili mnogo novca. Bar većina. Ali ako neko ne mora da brine za stanje u kasi onda je to Pari Sen Žermen što je i dokazano nedavnim otkupom ugovora Maura Ikardija za 50.000.000 plus 8.000.000 evra. I novi dokaz da na Parku prinčeva preliva, odgovor PSŽ-a na upit sa stadiona Kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nou: koliko košta Nejmar?

Prema navodima katalonskog sporta, Parižani su bili sasvim jasni – 175.000.000 evra . U kešu. Nikakve trampe, nikakvi igrači da spuste cenu, neće se uzimati u obzir. Voljna je bila Barsa da ponudi Francuzima Antoana Grizmana, Samjuela Umtitija ili Usmana Dembelea, domaći bi oni bili u Parizu, ali uzalud.

Istina, PSŽ je napravio ustupak, Nejmara je svojevremeno platio 222.000.000 evra. Međutim, cena od 175.000.000 u današnje vreme jasno govori da od posla nema ništa. Barselona te pare nema. U stvari, trenutno ih nema niko na svetu, pa možemo već sada da pretpostavimo da će Brazilac i naredne sezone igrati u Francuskoj.

Barsi ostaje da se okrene nekim drugim, realnijim ciljevima. Lautaru Martinezu recimo, mada ni on neće biti jeftin s obzirom na cenu od 111.000.000 evra. Miralem Pjanić je takođe meta. Ali prvo treba zaraditi. Osnovni cilj je prodati igrače u vrednosti od 70.000.000 evra do kraja juna kako bi se rešio problem sa Uefinim finansijskim fer plejom.

Srećom po Katalonce, ima tu pregršt igrača za prodaju. Od Filipea Kutinja preko Žan Kler Todiboa do Artura Vidala i Ivana Rakitića. Ni to nije sve. Samo je problem napraviti sve tako da se u žurbi ne izgubi previše. Mali minus svakako će morati da istrpe.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.