Nejmar će biti bolji od Mesija

Izvor: B92, 01.Avg.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nejmar će biti bolji od Mesija"

Legendarni brazilski fudbaler Pele smatra da će novo pojačanje Barselone Nejmar u skoroj budućnosti biti bolji od Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

"Ljudima se svidja da prave poredjenja sa Mesijem, ali on iza sebe već ima godine iskustva. Takodje se poredjenja prave i sa Ronaldom, napadačem koji daje najviše golova, ali u budućnosti će Najmar biti najbolji", rekao je Pele.

Najbolji fudbaler svih vremena ocenio je da je Nejmar " i dalje veoma mlad i pritom neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << talentovan".

Pele veruje da će na sledećem prvenstvu sveta u Brazilu 2014. "karioke" osvojiti titulu, a da je uz njih, favorit i Španija. Pele je naglasio da je Brazil odličnim igrama na Kupu konfederacija pokazao da je oformio ekipu za Mundijal i da najveće zasluge za to ima selektor Luis Felipe Skolari.

"Osvojio sam u karijeri tri titule prvaka sveta i dao više od hiljadu golova. To sam postigao zahvaljujući svojim saigračima i velikim prijateljima. Uspeh nisam postigao sam. Da bi bio šampion, moraš da budeš deo ekipe", rekao je Pele.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.