Izvor: RTS, 10.Sep.2021, 15:35

Nejmar: Zaslužio sam više poštovanja

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je da zaslužuje više poštovanja od domaćih navijača i medija koji su ga kritikovali uprkos dobroj igri u poslednjoj utakmici za nacionalnu selekciju. Nejmar je bio strelac jednog gola i asistirao kod drugog za pobedu nad Peruom ali to nije bilo dovoljno da navijači promene svoj negativan stav prema njemu.
"Ne znam šta još moram da učinim u ovom dresu da me navijači poštuju," rekao je Nejmar, prenosi Seebiz. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Napadač francuskog PSŽ u pobedi od 2:0 protiv Perua u kvalifikacijama za SP 2022. godine, imao je učinak od jednog pogotka i asistencije, ali se ponovo našao na meti kritika, pošto mu navijači zameraju način života, ponašanje na terenu, brojne svađe sa protivničkim igračima.
"To više nije normalno. Ponekad čak i ne želim da dam intervju, ali u važnim trenucima preuzimam svoju odgovornost i izvršavam svoju dužnost," zaključio je Nejmar.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nejmar: Zaslužio sam više poštovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2021

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je da zaslužuje više poštovanja od domaćih navijača i medija..."Ne znam šta još moram da učinim u ovom dresu da me navijači poštuju," rekao je Nejmar, prenosi Seebiz...Napadač francuskog PSŽ u pobedi od 2:0 protiv Perua u kvalifikacijama za SP 2022. godine,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.