Nejmar: Sistem rotacije je dobar

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Sistem rotacije je dobar

Fudbaler Barselone Nejmar podržao je strategiju svog trenera Herarda Martina da rotira igrače iz utakmice u utakmicu.

"Najvažnije je da postoji jedinstvo unutar tima, to nas čini jačim i pomaže nam da pobedimo utakmici. Sistem rotacije je dobat, svi imaju pravo da se odmaraju kako se ne bi povredili. Najbitnije je da je ekipa spremna, a imamo mnogo dobrih igrača i možemo sebi da priuštimo izmene", rekao je Nejmar, koji je letos došao za 54 miliona evra iz Santosa.

Otkad je došao u Barsu, Nejmar je na osam nastupa dao dva gola i upisao je nekoliko asistencija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nejmar: Sistem rotacije je dobar

Izvor: B92, 04.Okt.2013

Fudbaler Barselone Nejmar podržao je strategiju svog trenera Herarda Martina da rotira igrače iz utakmice u utakmicu..."Najvažnije je da postoji jedinstvo unutar tima, to nas čini jačim i pomaže nam da pobedimo utakmici. Sistem rotacije je dobat, svi imaju pravo da se odmaraju kako se ne bi povredili....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.