Nejmar: Mesi je stub Barselone

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Mesi je stub Barselone

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je da je Lionel Mesi stub Barselone i dodao da se nada da će se Argentinac brzo oporaviti od povrede.

Mesi je ranije ovog meseca povredio butni mišić i očekuje se da će se vratiti na teren u januaru sledeće godine.

"Za nas je tužno što je Leo odsutan, on je jedan od stubova kluba i igre Barselone. Znamo da je on čovek koji u svakom trenutku može da reši utakmicu u našu korist. Nadam se njegovom brzom oporavku", rekao je Nejmar za klupski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sajt.

Nejmar je letos došao u klub iz brazilskog Santosa koji je na ime obeštećenja zaradio 57 miliona evra.

Ekipa Barselone trenutno vodi na tabeli španske Primere sa 40 bodova, tri više od madridskog Atletika.

U dosadašnjem toku sezone Mesi je za Barselonu odigrao 16 utakmica i postigao 14 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar: Mesi je stub Barselone

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je da je Lionel Mesi stub Barselone i dodao da se nada da će se Argentinac brzo oporaviti od povrede...Mesi je ranije ovog meseca povredio butni mišić i očekuje se da će se vratiti na teren u januaru sledeće godine..."Za nas je tužno što je Leo odsutan, on je jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.