Nejmar: Hala Madrid?!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: "Hala Madrid"?!

Priča pažljivo odabrana, u trenutku kada se pronose glasine o eventualnom odlasku.

Nejmarova sudbina u Barseloni je neizvesna, problemi koje ima sa vlastima zbog utaje poreza, ali i činjenica da će Katalonci morati da isplate Mesiju bogatstvo kako bi do kraja karijere ostao u Barsi, pojačavaju priče o odlasku.

Navodno, Real je spreman da plati klauzulu i da za nešto manje od 200 miliona evra dovede "Neja" u Madrid.

Deluje nezamislivo, ali je Perez to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uradio već jednom početkom veka, kada je i postavio svetski rekord plativši klauzulu za Figa.

List "El Konfidensijal" se vraća u prošlost kada je Žuni Kalafat, poznati agent putovao u Španiju, Navodno mu je Nejmar poslao poruku u kojoj ga pita da li je stigao i kaže:

"Ti znaš da ja navijam za Real. Napred Madrid", napisao je, prema tvrđenju ovog lista Brazilac. Zanimljivo u to vreme se već znalo da je pred odlaskom u Barselonu, tačnije, Katalonci su platili unapred Santosu 10 miliona kako bi imali prvu opciju za Nejmara.

Istina je da je Kalafat pokušavao da dovede Nejmara u Real još kada je Brazilac imao 14 godina.

Sada postoji bojazan da bi Kalafat mogao da publikuje tu poruku, što će izazvati pravu buru jer u Španiji, navijači takve stvari ne opraštaju.

Mada, pitanje je koliko je sve ovo istina, a koliko je u pitanju pokušaj da se izazove potres koji bi dodatno trebalo da oteža pregovore oko novog ugovora za Nejmara.

U Barsi tvrde da je Brazilac srećan u Kataloniji i da neće biti problema da potpiše novi ugovor sa klubom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.