Izvor: Danas, 09.Okt.2023, 09:03

Neimenovani izvor: Hamas godinama nastojao da prevari Izrael

Izvor blizak Hamasu izjavio je da je ta ekstremistička islamska organizacija vodila višegodišnju kampanju da navede Izrael da pomisli da kako ona ne teži oružanom sukobu i da se može umiriti ekonomskim podsticajima da se održi relativno zatišje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

IZRAELCI NASELI NA PREVARU Kako je Hamas zavarao tragove, OBMANUO MOSAD i izvršio iznenadni napad: "Glupo smo im verovali"

Izvor: Blic, 09.Okt.2023

Palestinska militantna grupa Hamas je vodila višegodišnju kampanju da bi zavarala Izrael da misli da ne želi oružani sukob i da bi mogla da bude umirena ekonomskim podsticajima za održavanje relativnog mira, preneo je danas Rojters, pozivajući se na neimenovani izvor blizak Hamasu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.