Nefči hoće Rastavca

Izvor: TV Arena Sport, 23.Dec.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nefči hoće Rastavca

Milan Rastavac postaje jedan od traženijih fudbalskih stručnjaka Srbije nakon uspešne godine na čelu Radničkog iz Niša.

Mladi trener, koji je juče predvodio olimpijsku selekciju Srbije u prijateljskom susretu sa Katarom (3:0), dobio je izazovnu i primamljivu ponudu – poziv iz Azerbejdžana da preuzme funkciju šefa stručnog štaba u Nefčiju, višestrukom prvaku ove zemlje.

Finansijska ponuda, kao i ponuda o uslovima za preuzimanje kluba i rad u nekoliko narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << godina, koju su preko nekolicine menadžera poslali vlasnici i rukovodioci Nefčija Milanu Rastavcu, nezvanično se saznaje, jednostavno se ne odbija.

Prema saznanjima, odgovor na ponudu prvaka Azerbejdžana aktuelni trener Radničkog nije dao, sve je odložio do povratka reprezentacije sa kratkog izleta u Španiju.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Radnički povišicom čuva Rastavca

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2015, 11:17

Sjajni rezultati koje je Milan Rastavac ostvario sa niškim Radničkim u prethodnom periodu preporučili su mladog stručnjaka mnogim inostranim klubovima ali su na "Čairu" preduzeli mere kako bi Rastavac ostao na klupi do kraja sezone...Odmah nakon završetka jesenjeg dela sezone u domaćoj Superligi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.