Neefikasno veče u Francuskoj, remi u derbiju

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neefikasno veče u Francuskoj, remi u derbiju

Odigrane su i preostale dve večerašnje utakmice petog kola francuske Lige 1.

Posle današnjeg remija u duelu Monpeljea i Nice (1:1), večeras su odigrane i još dve utakmice petog kola Lige 1.

Sent Etjen je najpre na svom terenu upisao drugi trijumf od početka sezone, i to minimalnim rezultatom 1:0 protiv Bastije.

Gol odluke postigao je Hamuma u poslednjim trenucima meča, u sudijskoj nadoknadi iz jedanaesterca, a sve je moglo da bude rešeno mnogo ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Berić realizovao još jedan penal za domaći tim, dosuđen u sedmom minutu utakmice.

Nedeljni program u Ligi 1 zaključili su Marsej i Lion u derbiju kola, ali strelci su zatajili, pa je meč završen rezultatom 0:0.

Marsej je tako ostao na samo jednoj pobedi u prvih pet kola, uz samo pet osvojenih bodova, dok Lion ima dva više na devetoj poziciji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.