Nedved: Juventus može do trofeja u Ligi Evrope

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedved: Juventus može do trofeja u Ligi Evrope

Funkcioner Juventusa Pavel Nedved rekao je da torinski klub može da osvoji Ligu Evope, pogotovo što se finale igra u Torinu.
(FOTO: AP)
Juventus je drugo najjače takmičenje u Evropi osvajao tri puta (1977, 1990 i 1993), a rival u četvrtfinalu ovogodišnje Lige Evrope biće mu francuski Lion.
Dug je put do finala u Torinu. Igraćemo četvrtfinale sa Lionom i mislim da uopšte neće biti lako. Juventus igra sa mnogo poštovanja prema ovom takmičenju i zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << smo došli ovde. Mnogo smo napredovali kao klub i mislim da možemo do idemo do same završnice. Ovaj tim može mnogo – rekao je Nedved za Tutosport.
Nedved je kao fudbaler nastupao za Juventus od 2001. do 2009. godine i osvojio je dve titule u Seriji A i dva nacionalna kupa. Za Staru damu odigrao je 324 utakmice i postigao 63 gola.
Finale Lige Evrope odigraće se 14. maja u Torinu na stadionu Juventusa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nedved: Juventus sa mnogo poštovanja igra Ligu Evrope

Izvor: Sportal.rs, 21.Mar.2014

Bivši fudbaler Juventusa, sada funkucioner torinskog kluba Pavel Nedved, rekao je da ekipa Antonia Kontea može da osvoji Ligu Evrope, jer pored kvaliteta ima i olakšavajuću okolnost što se finale igra u Torinu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.