Nedović povredio rame, nece igrati danas

Izvor: Press, 02.Avg.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović povredio rame, nece igrati danas

Posle Marka Simonovića povredio se još jedan košarkaš Srbije na pripremama na Zlatiboru, Nemanji Nedoviću stradalo je rame.
Foto:B92.net
Prema prvim informacijama povreda nije teže prirode, ali stučni štab neće rizikovati pa će Nedović propustiti prvi test meč, duel sa Univerzitetskom selekcijom u sredu u Kraljevu.
"Dobio sam jak udarac na treingu, bukvalno sam se odbio od dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bloka. Bilo je nezgodno jer se videla kost, pa sam se malo uplašio. Kažu mi da ne bi trebalo da je strašno. Nadam se da je tako. Jutro posle povrede je uvek najgore, tako da sad ne mogu da budem realan. Ovo mi je prva povreda ramena, videćemo", rekao je Nedović za "Sportski žurnal".

On je u utorak na treningu radio sa imobobilisanom levom rukom i ramenom, a potvrdio je i da ga dosta boli. Nedović je otišao na detaljnije preglede u Novi Pazar, a iz predostrožnosti je s njim krenuo i centar Miroslav Raduljica.

Košarkaši Srbije će do 6. avgusta raditi na Kopaoniku, potom se vraćaju u Beograd gde je 11-13. na programu turnir "Trofej Beograda" na kojem će učestvovati još Crna Gora i Grčka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.