Nedović i Micov dvocifreni u pobedi Armanija

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović i Micov dvocifreni u pobedi Armanija

Košarkaši Armanija savladali su Brindizi sa 103:92 na domaćem terenu u prvom kolu italijanskog prvenstva.

Armani iz Milana, aktuelni šampion Italije, dobro je otpočeo odbranu titule, a među najefikasnijima bili su srpski internacionalci.

Nemanja Nedović meč je završio sa deset poena i četiri skoka, dok je Vladimir Micov dodao 12 poena uz odličan procenat šuta (6/8).

Najefikasnij kod pobednika bio je ipak američki košarkaš Majk Džejms, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "eksplodirao" sa 20 poena, četiri skoka i pet asistencija.

Kod poraženih bolji od ostalih bili su Benks i Braun, koji su imali po 19 poena. Braun je ujedno imao i osam skokova i ostvario je indeks korisnosti od 30.

Ekipu iz glavnog grada Italije sada čeka put u Podgoricu, gde će se u okviru prvog kola Evrolige sastati sa šampionom ABA lige Budućnosti 12. oktobra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sjajan početak Armanija, odlični Nedović i Micov

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018

Srpski košarkaši u Milanu odlični na startu nove sezone...Ekipa Armanija je dobro počela novu sezonu u italijanskom šampionatu, danas su na svom terenu bili bolji od ekipe Brindizija...Bilo je 103:92 (25:24, 22:24, 34:20, 22:24)...Odlični su bili srpski košarkaši, Vladimir Micov je ubacio 12...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.