Nedović i Lučić slavili protiv Pešićeve ekipe: Valensija na +22 protiv Bajerna

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović i Lučić slavili protiv Pešićeve ekipe: Valensija na +22 protiv Bajerna

Košarkaši Valensije ubedljivo su savladali Bajern sa 80:58 (16:16, 21:17, 24:11, 19:14), u prvom meču osmine finala Evrokupa.

Ključna je bila serija od čak 16:2 na početku treće deonice, a na kraju je i održana maksimalna prednost od +22 za mirniji revanš. Dubljević se istakao sa 18 poena i šest skokova, Ribas je ubacio 16 poena, Nemanja Nedović samo dva za sedam minuta na parketu, dok je Vladimir Lučić za 19 minuta imao devet poena, tri skoka i asistenciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Bajernu je bila nedovoljna partija Vasilija Micića (19 poena, od toga 3/4 za tri uz dve asistencije). Sledeći ga je po učinku pratio Jagla (devet poena), Savanović je bio neefikasan (4 poena, 2/6 za dva, 0/4 za tri), dok je Vladimir Štimac postigao šest poena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EK: Valensija deklasirala Bajern, Micić igrao sam!

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015

Košarkaši Valensije već posle prvog meča sa Bajernom mogu da razmišljaju o rivalu u narednoj rundi Evrokupa, pošto su u prvom meču osmine finala deklasirali Bavarce rezultatom 80:58!..Najefikasniji akter meča bio je srpski reprezentativni plejmejker Vasilije Micić sa 19 poena, ali je bio i jedina...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.