Nedović: Što sam stariji sve je teže, ali se uvek nađe motiv za Srbiju

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 17:33

Nedović: Što sam stariji sve je teže, ali se uvek nađe motiv za Srbiju

Nemanja Nedović ponovo je na spisku Svetislava Pešića, ovog puta bez povrede, spreman da pomogne nacionalnom timu Srbije na Mundobasketu.

Usled nedostatna klasičnih plejmejkera, bek Crvene zvezde će sigurno biti korišćen i kao "kec".

"Šta god treba i trener bude tražio, ja ću igrati", rekao je na početku Nedović.

Da li bi rasterećenost usled otkaza mogla da bude olakšavajuća okolnost za Srbiju?

"Možda jeste, možda i nije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na nama je da se što bolje pripremimo i iskoristimo sjajne uslove koje ćemo od sutra imati u Pazovi. Da napravimo lepu atmosferu, koja je možda najbitnija pred ovakva prvenstva".

Nedović ističe da se dobro fizički oseća posle naporne sezone sa Crvenom zvezdom.

"Dobro sam. Sve je teže iz godinu u godinu, što sam stariji sve je teže. Ali kroz priču sa Bogdanom i ljudima iz Saveza nekako se javi motivacija za rad preko leta. Najbitnije je da svi budemo zdravi, da imamo pozitivnu atmosferu, pa ćemo videti šta će biti":

Selektor je najavio da će cilj na Svetskom prvenstvu biti plasman na Olimpijske igre.

"Neka to bude neki primarni cilj. Sigurno ćemo ići korak po korak, ali da bi sve ovo imalo smisla, ovo odricanje koje imamo i dajemo pola svog slobodnog leta, najlepše je vratiti se sa medaljom", rekao je Nedović i zaključio rečima da je arhivirao sve što se dešavalo prethodne sezone.

"Ne treba meni puno", istakao je Nedović na kraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.