Nedeljna sigurica - Seviljski berberin

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 11:56

Nedeljna "sigurica" - Seviljski berberin

Sve može i ne mora, ovo uvek prolazi.

Barselona će večeras ugostiti Sevilju, omiljenu žrtvu Lionela Mesija.

Od kako je 15. oktobra 2006. godine postigao prvi pogodak u pobedi Barselone rezultatom 3:1, Mesi je nemilosrdan prema Andalužanima.

Statistika kaže da je Sevilja ekipa kojoj je Mesi postigao najviše pogodaka u karijeri - na 39 utakmica postigao je čak 37 pogodaka. Sledi Valensija sa 32 i Atletiko Madrid sa 28.

Mesi je Sevilji postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak tri het-trika, i čak sedam puta je dao dva gola na jednom meču protiv Andalužana.

Mesi je željan i gladan golova nakon što je "oprostio" svojoj Barsi i obećao joj maksimalnu posvećenost i borbu na svakom meču.

Argentinac pod palicom Kumana igra kao najistureniji protivničkom golu, još je bliži opasnoj zoni, izvodi penale, prekide i pokretač je svih akcija.

Sve ovo jeste uvertira u nedeljnu siguricu koja kaže - Mesi daje gol Sevilji i večeras na Kamp Nou, a AdmiralBet na taj tip nudi primamljivu kvotu - 1,55 i možete ga odmah "unovčiti" OVDE.

Za one hrabrije, kvota da će Mesi postići PRVI gol na meču iznosi - 3,50!

Sve u svemu, večeras nas čeka goleada, ovi rivali obećavaju golove, zato se spremite za novi spektakl od 21.00.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.