Neću da se sklanjam samo zato što je on Ferstapen

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 23:39

"Neću da se sklanjam samo zato što je on Ferstapen"

Trku za Veliku nagradu Azerbejdžana obeležio je žestok verbalni duel Maksa Ferstapena i Džordža Rasela.

Maks je trku završio na drugoj poziciji, ali nije bio zadovoljan posle jednog duela u krivini sa Raselom.

Nazvao ga je "šupljoglavcem", i obratio se novinarima:

"Šta je, odbrana nije dozvoljena jer je tu princeza Džordž? To je na kraju njegov problem. Svako ima svoje mišljenje, mislim da sam mu dao dovoljno prostora, trebalo je samo normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zaokrene", rekao je Ferstapen.

Rasel mu nije ostao dužan i pokušao je da objasni gde je bio problem.

"Ja sam bio s unutrašnje strane. On je već izgubio poziciju i bio sam baš iznenađen da je pokušavao da se drži spolja. Još kao osmogodišnjaci, kada se vozilo u kartingu, ako ste sa unutrašnje strane, to je vaš ugao i pokušavate da se držite, ako to radite spolja, preuzimate rizik. Tu sam da bih se borio. Da bi pobedio. Neću da ga pustim samo što je on Maks Ferstapen u Red Bulu", poručio je Rasel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.