Izvor: Blic, 22.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće se skoro ponoviti 1991.

Crvena zvezda je napravila ogroman uspeh 1991. godine, uspeh o kome sanjaju svi najveći evropski klubovi, a gledajući danas prvenstva svih bivših jugoslovenskih republika, teško je da će neki klub uskoro ponoviti ovaj uspeh.

Ne čujem se baš često sa bivšim saigračima iz Crvene zvezde. Svako je otišao svojim putem i živi onako kako misli da treba, što je i normalno posle toliko godina. To, ipak, ne znači da prijateljstvo među nama ne postoji.

Crvena zvezda se opustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posle istorijskog uspeha, međutim, mislim da se polako navikava na realnost i vraća na stare staze. Ona će uvek biti u mom srcu, jer najveći uspeh u igračkoj karijeri ostvario sam sa njom. Noseći Zvezdin dres bio sam čak i najbolji strelac Evrope. Dao sam 34 gola, a trofej sam zbog raspada zemlje i početka rata primio tek prošle godine. Drago mi je što me ljudi iz UEFA nisu zaboravili.

Što se tiče reprezentativnog učinka, tvrdim da bi Jugoslavija harala Evropom i svetom da se nije raspala. Sad je gotovo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.