Neće Pogba niđe?!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 13:49

Neće Pogba "niđe"?!

Izgleda da je ostao i bez poslednje opcije...

Italijanski mediji tvrde da je Juventus odustao od Pola Pogbe.

Posle Reala, izgleda da su i Italijani shvatili da je u pitanju previše novca. Problem je što Junajted drži cenu, neće Rabioa, već Remzija ili Demirela, na koje Sari računa.

U ovom trenutku čak i da Juventus nađe novac za svog bivšeg igrača, taj transfer sa Rajolinom provizijom i Pogbinom platom je nemoguć.

Prosto, Juve nema 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miliona evra godišnje neto, Pogba bi morao da se odrekne velikog novca kako bi se vratio u Torino. Povećanje ugovora čeka Dibalu, De Liht ima takođe velika primanja, a Ronaldovih 30 miliona neto, sprečavaju dalji rast budžeta za plate.

Čak se priča da će Anjeli postaviti gornju granicu na 10 miliona kada su plate u pitanju.

Igrači se jesu odrekli 70% primanja, spasili 100 miliona evra Juventusu, ali i sledeće sezone, bez publike, uz manje marketinške prihode zbog pandemije, klub nema novca da plaća tolike ugovore...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.