Nebezbedno stajalište u Ledincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebezbedno stajalište u Ledincima

Novoizgrađena stanica u ledincima nije bezbedna jer nije građena po nacrtu ZIG-a, kažu u tamošnjoj mesnoj zajednici Iz Ledinačke mesne zajednice navode da je problem nastao izgradnjom nove stanice koja nije rađena po projektu. Po nacrtu, stanica je od zaštitne ograde trebalo da bude udaljena dva metra, ali izgrađena je tako da je udaljena čak osam metara.

"Niko nas u selu nije pitao kakva nam stanica treba. Mogla je biti mnogo manja, a taj višak materijala se mogao iskoristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za autobusku stanicu koja se nalazi stotinak metara odavde", kaže Perica Đurđević iz MZ Ledinci.

Iz Zavoda za izgradnju grada navode da planiraju da u narednom periodu zajedno sa Gradskom upravom za saobraćaj i puteve preispitaju nebezbedna autobuska stajališta i eventualno pokrenu inicijativu za izgradnju stajališta na nekim drugim mestima u cilju povećanja bezbednosti kako putnika, tako i učesnika u saobraćaju.

Iz ZIG-a dodaju da s obzirom na to da je kraj građevinske sezone, tek na proleće su moguće sanacije ovih stajališta. S obzirom na to da dolazi zima, kiša i sneg, i da će saobraćaj biti otežan, Ledinčani treba da pripaze kako u vožnji tako i dok čekaju gradski prevoz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.