Izvor: Blic, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne znam šta Partizan hoće

Ne znam šta Partizan hoće

Pjer Boja je ostavio dobar utisak na probi u Njukaslu i sada očekuje dogovor uprava Partizana i 'svraka' sa severa Engleske, pa da spakuje kofere i krene put Ostrva. Pregovori su se, međutim, odužili, a za to vreme kamerunski reprezentativac trenira sa ekipom u SC 'Teleoptik'.

- Znam samo da Njukasl i dalje ima želju da me dovede u svoje redove i da pregovori traju, ali meni niko ništa ne govori. Ne znam u čemu je problem, jedino možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << visina obeštećenja. Mislim da je i Partizanu u interesu da me pusti jer mi ugovor ističe za šest meseci. I za mene i za klub je bolje da sada odem. Već sam šest meseci izgubio, a bilo bi mnogo da ne igram celu godinu. Prelazni rok traje do 31. januara i nadam se da ću bar sedam dana pre toga znati da li odlazim i gde - kaže Boja.

Pored napadača beogradskih crno-belih, menadžer Njukasla je bio zainteresovan i za Krauča, Benta, Viduku, međutim, njihovi klubovi nisu bili voljni da ih puste.

- Njukasl sada ima samo jednog napadača, Obafemija Martinsa. Ameobi i Oven su povređeni, a Rosi i Luke igraju više po boku. Menadžer Glen Reder je zato prinuđen da kao drugog napadača koristi Sibijerskog koji je u principu vezni igrač. Baš zato im je hitno potreban još jedan centarfor. Razgovarao sam sa njim i rekao mi je šta će se od mene očekivati ukoliko dođem u klub.

Uslovi u najsevernijem mestu na premijerligaškoj mapi Engleske ostavili su jak utisak na Partizanovu osmicu.

- Izlišno je pričati o uslovima u Engleskoj, to je vrh svetskog fudbala. Atmosfera koja vlada u Njukaslu oko kluba i na samim utakmicama je neopisiva. Ceo grad živi za fudbal. Gledao sam utakmice protiv Čelsija i Totenhema, na kojima je stadion bio ispunjen do poslednjeg mesta. Svih 54.000 navijača su navijali od prvog do poslednjeg minuta, a u takvim uslovima milina je igrati - dodao je Pjer Boja.

A. Anđelić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.