Ne znam ni kada je branio, nismo ništa izgubili Piksi ne žali za Svilarom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 13:54

"Ne znam ni kada je branio, nismo ništa izgubili" Piksi ne žali za Svilarom

Ukratko je prokomentarisa odluku čuvara mreže.
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je odluku golmana Mileta Svilara da se ne odazove na poziv za prijateljske mečeve u martu.
Da podsetimo, čuvar mreže Rome je odbio da igra za selekciju Srbije. Međutim, pošto je odigrao jedan zvanični meč za dres Orlova, u prijateljskoj utakmici pred Mundijal 2022, FIFA mu ne dozvoljava da promeni reprezentativno državljanstvo.
- Znate već o čemu se radi. Mi smo bili obavešteni od strane sportskog direktora Rome da on ne želi više da brani za Srbiju. Mada, ne znam ni kada je branio. Branio je jednom. Nismo mi ništa izgubili, njegova odluka. Poštujem svačiju odluku, nema tu neke priče....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.