Ne zanima me Partizan

Izvor: Glas javnosti, 02.Okt.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zanima me Partizan

Generalnu probu pred subotnji start sezone sa FMP košarkaši Crvene zvezde uspešno su odradili u Pirotu trijumfom nad Bugarskim šampionom Lukoil Akademikom, rezultatom 79:73. Američki dvojac Lorens Roberts ( 19 poena) - Andre Ovens (15) bio je najzaslužniji za pobedu nad timom iz Sofije u kojem igra i pre dve godine odbegli plej „crveno-belih“ Antonio Burks.

- Sezona počinje u subotu formalno i nama, ali mi za to nismo pripremljeni i ona za nas počinje nešto kasnije- rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je Pešić u rodnom gradu posle pobede nad bugarskim timom, a prenosi Beta.

Na pitanje da li za dve godine Crvena zvezda može da bude pandan Partizanu i košarkaška velesila kao nekad, Pešić je dao jasan odgovor.

- Mi se ne bavimo Partizanom, ne zato što ne respektujemo „crno-bele“ i njihove rezultate, već zato što u našem klubu moramo da napravimo mnogo stvari da bismo mogli da budemo konkurentni i to ne samo Partizanu.

Iskusni trener je naveo da očekuje izuzetno kvalitetno takmičenje u NLB ligi, jer su Cibona, Olimpija i Zadar uložili velika finansijska sredstva u svoje timove.

- Sve su to ambiciozni klubovi. Mene zanima kako će naši klubovi igrati u Jadranskoj ligi. Zvezda još nije spremna, ali se nadam da ćemo entuzijazmom na neki način nadoknaditi nedostatak timske igre, jer samo tako mogu da se postižu rezultati. Protiv Lukoila smo pružili maksimum, bila je to prava košarka- zaključio je Pešić.

U predigri meča Zvezda - Lukoil, mladi tim Beograđana poražen je od Pirota rezultatom 81:80

Nećeš dugo moj KARI ostati u Zvezdi jer ti si častan čovek a teško je sa BITANGAMA.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: "Kasnimo sa uigravanjem"

Izvor: B92, 01.Okt.2008, 12:37

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pesić ocenio je da njegov tim još uvek nije dovoljno uigran i da je vreme njegov najveći problem pred početak sezone... Nekadašnji selektor reprezentacije, koji je ovog leta stigao na klupu 'crveno-belih' rekao je da pravi potpuno novi tim u odnosu na prošlu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.