Ne volim pokvarene ljude  poslednja reč mora biti moja

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne volim pokvarene ljude " poslednja reč mora biti moja"

Legenda Barselone Ćavi Ernandes mogao bi jednog dana da postane i trener ovog kluba.

Bio je blizu klupe nakon odlaska Ernesta Valverdea, ali ipak, do saradnje nije došlo, a šef stručnog štaba je postao Kike Setjen.

Ćavi je trenutno trener katarskog Al-Sada, a za španske medije je govorio o eventualnom povratku u Blaugranu.

"Ranije nisam bio spreman, ali sada sam u Kataru stekao iskustvo i znanje. Rado bih se vratio u Barseloinu. Naravno, pod uslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojima bih ja vodio projekat od nule. To znači da želim da biram saradnike na način da nema pokvarenih ljudi blizu svlačionice", rekao je Ćavi.

Ćavi je istakao da je kontakta sa čelnicima bilo baš kada su pregovori vođeni i sa Setjenom.

"Uprava zna moje uslove, a ja se ne povlačim niti se bojim izazova. Naravno da ne želim da radim sam, ali želim oko sebe ljude kojima verujem. Bivši kapiten Karles Pujol je jedan od njih, ali i Đordi Krojf, odličan biznismen sa mnogo dragocenog iskustva i znanjem. Ja sam timski igrač, razumem horizontalnu strukturu razmatranja odluka, ali poslednja reč u bilo kojoj odluci mora biti moja", ističe Ćavi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.