Ne volim Šaćirija, s takvim neprofesionalcima imam problem

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne volim Šaćirija, s takvim neprofesionalcima imam problem"

Bivši engleski fudbaler Geri Nevil rekao je da u njegovoj ekipi ne bi bilo mesta za igrača profila Đerdana Šaćirija koga je nazvao neprofesionalnim.

Liverpul je navodno zainteresovan da ovog leta dovede vezistu Stouka koji je trenutno sa reprezentacijom Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Stouk nije uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi i to će verovatno prelomiti u korist Šaćirijevog odlaska iz kluba.

- Ne volim Šaćirija. Mislim da je to pospešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << činjenicom što je sebe udaljio od ostatka saigrača iz Stouka. Bili su neprofesionalni prošle sezone, nema sumnje. A on je bio savršen primer neprofesionalizma. Možda postigne gol na turniru i odigra vanserijsku utakmicu. Ali možda i samo ostane tamo tri utakmice tumarajući na terenu. Iskren da budem, imam problem sa tim i meni takvi igrači ne bi trebali - rekao je Nevil za "ITV".

Švajcarska je u prvom kolu Grupe E Svetskog prvenstva odigrala nerešeno sa Brazilom 1:1, a naredni protivnik Srbije su upravo Šaćiri i Švajcarci u petak uveče od 20 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nevil: Ne volim Šćirija, nije profesionalac

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2018

Bivši engleski fudbaler Geri Nevil rekao je da u njegovoj ekipi ne bi bilo mjesta za igrača profila Đerdana Šaćirija koga je nazvao neprofesionalnim...Liverpul je navodno zainteresovan da ovog ljeta dovede vezistu Stouka koji je trenutno sa reprezentacijom Švajcarske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji...Stouk...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.