Vera u ljude

Izvor: Glas javnosti, 29.Nov.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vera u ljude

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić kaže da klub sa Malog Kalemegdana ne razmišlja o pojačanjima za nastavak sezone. On je najavio eventualno angažovanje nekog novog igrača samo ako se neko od standardnih igrača ozbiljnije povredi.

- Nemamo potrebu za dovođenje novih igrača. Imamo dobar tim i smatram da svi ovi igrači zaslužuju šansu, a mislim da ne bi bilo korektno ni prema ovim momcima, koji se maksimalno trude na svakom treningu. Jedino ćemo razmišljati o eventulanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pojačanjima samo ako dođe do neke ozbiljnije povrede. U slučaju da budemo morali da angažujemo neko novo ime, prioritet će nam biti neki srpski igrač koji nastupa u inostranstvu. Budimo realni, na tržištu trenutno i nema nekih kvalitetnih košarkaša, a da su bez kluba - kazao je Pešić.

Trener „crveno-belih“ osvrnuo se i na današnji meč sa Hemofarmom u Vršcu, očekujući jedan izuzetno dinamičan meč.

- Hemofarm je izuzetno kvalitetna ekipa, i pored meča u Zagrebu, ovo će nam biti najozbiljnije gostovanje u dosadašnjem delu sezone. Ne računam Partizan, jer s njima delimo istu dvoranu. Utakmica sa Hemofarmom biće izuzetno dinamična, i pobednik se neće znati do samog kraja. Ulazimo u seriju teških utakmica i svaki trijumf mnogo će nam značiti. Ne mogu da predvidim konačan rezultat, ali verujem u svoje igrače - istakao je Pešić.

DULE SAN HELENA

Grci  užurbano traže stručnjaka koji će na klupi nacionalnog tima naslediti Panajotisa Janakisa. Pored Vujoševića, na listi želja Helena nalazi se i bivši selektor Španije Pepu Ernandez. Sa druge strane, Vujošević i posle sedam uzastopnih titula sa Partizanom sa velikim ambicijama i entuzijazmom radi u klubu iz Humske. Vujošević je prošlog leta sa selekcijom „đetića“ krenuo od nule...

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.