Ne pomažu ni rotacije, nova glavobolja za Pepa

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pomažu ni rotacije, nova glavobolja za Pepa

"Gardijan" prenosi da se jedan od ključnih fudbalera "Građana" ponovo povredio.

Izveo je "šarenu" postavu Pep Gvardiola protiv Bornmuta za vikend, nije mu se to obilo o glavu, kako su njegovi pulni slavili sa 3:1.

Tako se u startnoj postavi u špicu protiv "Trešnjica" našao Gabrijel Žesus, dok je Kun Aguero bio na tribinama.

Ipak, na jučerašnjem treningu je Argentinac uspeo da se povredi, u pitanju je pobreda primicača, te definitivno neće igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večeras protiv Votforda.

Siti večeras od 21h gostuje na "Vikaridžu", a Aguero je navodno pod znakom pitanja i za duel sa Čelsijem u subotu.

Pred duel sa "Plavcima" će odraditi testove nakon kojih će biti poznato da li će moći da nastupi, a u najgorem slučaju povreda bi sa terena mogla da ga odvoji dve nedelje.

Aguero igra jako dobro ove sezone, postigao je 10 golova na 16 nastupa i nema sumnje da će njegov izostanak predstavljati problem za Siti, posebno jer će Gabrijel Žesus morati da odigra nekoliko mečeva u kratkom roku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.