Ne otpisujte Mornar: Značajna pobeda protiv Derbija, sad opstanak nije naučna fantastika

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 22:14

Ne otpisujte Mornar: Značajna pobeda protiv Derbija, sad opstanak nije naučna fantastika

Pokazali su zube kad je najpotrebnije.

Košarkaši Mornara iz Bara konačno su počeli da podsećaju na svoje mnogo bolje dane i slavili su protiv SC Derbija rezultatom 91:86.

Najzaslužniji za ovakav epilog bio je omaleni plejmejker Mornara Dan-Martin. Bio je ubedljivo najefikasniji u ekipi Mornara sa 35 poena, četiri asistencije i dva skoka, Vranješ je upisao 12, a Luis 11 poena.

Goste su predvodili Ivišić sa 19 poena i 6 skokova i Bogavac sa 16 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Barani su večeras upisali drugi uzastopni trijumf, ukupno treći, čime su se izjednačili sa Krkom na pretposldnjem mestu na tabeli i znatno uvećali svoje izglede u borbi za opstanak, dok je SC Derbi pretrpeo četvrti poraz u nizu, ukupno deseti u sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.