Izvor: Blic, 23.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne odbija se poziv iz Brazila

Za Srbiju je velika čast što je pozvana da gostuje na otvaranju „Marakanzinje", velike hale u Rio de Žaneiru, ali i da uz to odigramo još tri utakmice sa brazilskim timom, koji već godinama opstaje u svetskom vrhu.

Turneju po Brazilu iskoristićemo da dokažemo kvalitet, ali istina je da nam ova četiri meča dolaze u nezgodnom trenutku, jer su nam igračice umorne i praktično su bez dana pauze. Treba im odmor, ali ovo je bila ponuda koja se ne propušta. Imamo obavezu da i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na prijateljskim utakmicama pokažemo i dokažemo kvalitet, da naši dosadašnji rezultati nisu plod sreće.

Domaćin će biti u veoma jakom sastavu, ako ne u najjačem, s obzirom na to da se priprema za Panameričke igre i Gran pri. Takođe, otvaranje hale u sklopu stadiona „Marakana" za njih je veliki događaj, kojem sigurno ozbiljno pristupaju.

Što se tiče mlađih igračica, očekujem da pokažu koliko vrede, ali i da uvide koliko još moraju da uče i napreduju. One imaju veliku šansu da uđu u ekipu, koja je u svetskom vrhu i da tako pomognu i sebi i reprezentaciji. Ovo je i za nas izvanredna prilika da vidimo ko je koliko sposoban da igra utakmice na vrhunskom nivou.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.