(Ne) obećavam Ligu šampiona

Izvor: Glas javnosti, 29.Maj.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Ne) obećavam Ligu šampiona

U Humskoj su već krenuli da kuju planove za sezonu 2008/2009, u kojoj će, posle tri godine pauze, ponovo pokušati da napadnu Ligu šampiona. Tada je slovačka Artmedija bila kobna po Partizan, pa trener Slaviša Jokanović ne želi ništa da prepušta slučaju i početak nove sezone zakazao je za 23. jun, kada će „crno-beli“ krenuti na prvi deo priprema put Tare.

- Zahvaljujući osvojenoj tituli, imaćemo odličnu priliku da se kroz kvalifikacije plasiramo u Ligu šampiona. Znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da to neće biti lak posao, ali nemam pravo ni igračima, ni navijačima, a ni sebi da uskratim želju. Ne mogu da obećam da ćemo igrati u LŠ, ali učiniću sve da do toga i dođe. Moja želja je da odigramo nekoliko prijateljskih mečeva sa jakim timovima. Potrebno nam je da pred početak kvalifikacija vidimo gde se nalazimo u odnosu na jake rivale - naglasio je Jokanović.

On se još jednom osvrnuo na nedavno okončanu sezonu, u kojoj je Partizan morao da čeka do poslednjeg kola kako bi osvojio titulu.

- Duboko u sebi sam se nadao da ćemo u pretposlednjem kolu protiv Hajduka osigurati titulu, ali na kraju je sve dobro ispalo u poslednjem meču u Kruševcu. Podatak da smo tek u 33. kolu osvojili trofej svedoči da je prvenstvo bilo zanimljivo i da nam je Zvezda bila izuzetno jaka konkurencija.

Jokanović ne krije da mu je najteže pao poraz na debiju od Zvezde (1:4).

- Ovaj posao je stresan, ne trpe se greške i loši rezultati. Teško mi je pao poraz od Zvezde na debiju, ali nisam imao vremena da kukam zbog toga. Sa druge strane, za ovih šest meseci u najlepšem sećanju mi je ostala pobeda nad „crveno-belima“ u polufinalu Kupa na „Marakani“ - završio je Jokanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.