Ne može u čopor, Vlahoviću stiže opasna konkurencija?

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može u "čopor", Vlahoviću stiže opasna konkurencija?

Mladi napadač nikako da se ustali u novom timu.

Dosta se očekivalo od transfera mladog Italijana u redove Vulverhemptona, ali izgleda da će se dvadeset miliona evra, koliko je uloženo u napadača, pokazati kao promašaj.

Patrik Kutrone nije uspeo da se istakne kod Nunovih "vukova", Raul Himenez i Žota imaju prednost nad nekadašnjim akademcem Milana. "Rosoneri" su očekivali od njega velika dela, ali je dvadesetjednogodišnjak ipak rešio da se okuša na Ostrvu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sada deluje da je ovo bila pogrešna odlula.

Kako nam se bliži januar izvesno je da će Kutrone potražiti novu sredinu za sigurne minute, prema pisanju italijanskih medija Fiorentina je veoma zainteresovana. "Ljubčasti" bi ga uzeli na šestomesečnu pozajmicu, samim tim bi se mladi napadač vratio u poznato takmičenje.

Ukoliko stigne na "Artemio Franki" bio bi direktna konkurencija za Dušana Vlahovića.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.