Ne može se tako do tri boda...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može se tako do tri boda...

Iskusni Estonac promašio penal u 86. minutu

Ni četvrti pokušaj Pjasta da upiše prvenstveni trijumf nije prošao uspešno, pošto je Slask izvukao remi na gostovanju u Gljivicama, uprkos tome što je u poslednjim trenucima meča izgledalo da će položiti oružje - 1:1.

Konstantin Vasiljev jedini je krivac što dva boda nisu završila na kontu domaćih. Iskusni Estonac koji je ovog leta stigao iz Jagjelonije promašio je penal u 86. minutu i na taj način propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << priliku da svojoj ekipi donese veliki preokret i prvu "trojku" u dosadašnjem toku Ekstraklase.

Gol Marćina Robaka iz devetog minuta anulirao je Patrik Džiček na isteku 29. Konkretniji je bio Pjast, imao više loptu u svojim nogama, konstantno je pretio, međutim, za više od jednog boda biće mu potrebna bolja realizacija. Kako iz igre tako i sa "kreča".



Inače, nerešen rezultat vredeo je kvote 3,15, dok ste ukupan broj golova 0-2 mogli da naplatite sa 1,80.

Ekstraklasa - 4. kolo

Petak

Pjast - Slask 1:1 (1:1)

20.30 Visla Plok - Visla Krakov

Subota

15.30 Lehija - Gornjik Zabrze

18.00 Zaglebje - Pogon

20.30 Termalika - Legija

Nedelja

15.30 Jagjelonija - Sandećja

18.00 Krakovija - Leh

Ponedeljak

18.00 Arka - Korona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.