Ne može se protiv Holanđana: Mladi minimalno izgubili u Španiji

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može se protiv Holanđana: Mladi minimalno izgubili u Španiji

Selekcija Tomislava Sivića izgubila u kontrolnom meču u Mursiji - 0:1

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Holandije 0:1  u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u španskoj Mursiji.

Jedini gol za Holanđane postigao je napadač De Grafšapa Vinsent Vermej u 39. minutu, inače nekadašnji đak čuvene Ajaksove škole, kome je ovo bio debi za mladu selekciju. Naši su u drugom poluvremenu igrali bolje, stvorili nekoliko prilika, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zatajila realizacija.

Srbija je pre tri dana u kvalifikacija za EP savladala Andoru 4:0, a naredni takmičarski meč ekipa selektora Tomislava Sivića igra 2. septembra u Italiji protiv domaće selekcije, u okviru kvalifikacija za plasman na EP u Poljskoj 2017.

Pre duela sa Italijom našu selekciju očekuje učešće na turniru „Valerij Lobanovski“ u Kijevu (30. maj-3. jun), gde će za rivale imati Ukrajinu, Izrael i Austriju.

---------------------------------------

HOLANDIJA - SRBIJA 1:0 (1:0)

/Vermej 39/


Holandija: Hurhus, Diks, Brenet, O. Hendriks, Lukasen, Hedt, Haje, Ežlibu, Baker, Josten, Vermej.

Srbija: Radunović, Gajić, Jovanović, Filipović, Antonov, Lukić, Pantović (od 46. Mihajlović), Živković, Luković (od 46. Zdjelar), Čavrić, Đurđević.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.